Főoldal / Termékeink / Lipóti

Lipóti

Lipóti PékségAz Univer Coop boltok vevőkör-bővítési törekvései, a kecskeméti sütőüzemet működtető Univer Product Zrt. fejlesztési tervei és a Lipóti Pékség terjeszkedési szándékai néhány évvel ezelőtt szerencsésen összetalálkoztak. Ennek eredményeképpen jött létre 2010. decemberében az az együttműködés, mely mára elérhetővé teszi a Lipóti pékárukat az Univer boltjaiban.

Így az Univer Product Zrt. által működtetett sütőüzemben a Lipótról érkezett pékmesterek hosszú hónapokon át tartó betanítását követően a kecskeméti munkatársak igazi, hamisítatlan Lipóti pékárut gyártanak. Az Univer Coop Zrt. boltjain belül pedig „Lipóti sarok” van kialakítva, ahol az Univer sütőipari termékei mellett helyet kapnak a Lipóti termékek is.

Magyar sikerek, sikeres magyarok

Úgy az Univer, mint a Lipóti minden tekintetben „magyarul gondolkodik”. Hazai a cég, a vezetés, az alapanyagok és mindkét vállalkozás sok-sok itthoni ember számára teremt egyre több munkahelyet. Ez mindkettőjük sikerének a titka és ez az ami a közös üzletet is virágzóvá teszi.

A siker másik kulcsa a minőség elérhető áron. Lehet olcsón, silány termékeket gyártani, de azzal tele a polc. No nem az Univer boltokban. Itt valóban minőséget vásárolhat a fogyasztó legyen szó akár az Univer Majonézről, a Ketchupról, a Piros Aranyról, vagy az Univer péksüteményekről, illetve a Lipóti parasztkenyeréről.

www.lipotipekseg.hu

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2019 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/