Főoldal / Univer csoport / Univer Coop Zrt.

Univer Coop Zrt.

33 kiskereskedelmi egység, 2 C+C áruház, 3 pékáru mintabolt, közel 500 alkalmazott, jelenlét öt magyarországi régióban, 13 milliárd forint fölötti árbevétel – a legfontosabb adatokkal így jellemezhető az Univer Coop Zrt. A társaság feladata a cégcsoporton belül a kis- és nagykereskedelem, beleértve az árubeszerzést, készletezést, áruforgalmat valamint a bolthálózat üzemeltetését.

A C+C áruházak a viszonteladók valamint intézmények kiszolgálására specializálódtak, míg a bevétel döntő többségét adó kiskereskedelmi üzletek forgalmas településközpontokban találhatóak. Ezeket az élelmiszerre szakosodott ABC áruházakat, szupermarketeket sok, évtizedek óta visszajáró törzsvásárló látogatja nap mint nap.

A cég feladatai közé tartozik a beszerzés és marketing, a kis- és nagykereskedelem, a technológiai és műszaki fejlesztés valamint az informatika. A részvénytársaság gazdasági szervezetében készülnek az analitikus nyilvántartások, elemzések, értékelések.
Az Univer Coop Zrt. üzletei folyamatosan megújulnak, a kiskereskedelmi hálózat bővül. Az elmúlt évek teljesen felújított üzletei közé tartozik a kecskeméti Városközponti ABC 2011-es, a Széchenyivárosi ABC 2013-as, a lakiteleki üzlet 2016-os valamint a budapesti 61. ABC és a székesfehérvári 54. ABC 2017-es rekonstrukciója. Az Univer Coop hálózata a közelmúltban több új egységgel bővült: 2 üzlettel Kecskeméten, 2-vel Budapesten és 2-vel a nyugati régióban.

A részvénytársaság üzleti filozófiája egyszerű: kiszolgálni a vevőt mindazzal, amire a napi bevásárláskor szüksége van. Kifejezetten építi a cég visszatérő vásárlóinak lojalitását a magas szintű, személyes kapcsolatra alapuló kiszolgálás, a kompromisszumot nem ismerő minőségi szemlélet, a napi cikkeknek és frissárunak szentelt kiemelt figyelem.

Az Univer Coop üzletlánc a boltjaiban kialakított Lipóti sarkokban forgalmazza a Lipóti Pékség kiváló minőségű magyar kenyereit és pékáruit. Az első Lipóti sarok magnyitására 2010. december 6-án került sor, 2018-ra ezt másik 27 követte. Az alföldi régió – így az Univer Lipóti sarkok – kenyerei és pékárui az eredeti Lipóti receptúrával és technológiával Kecskeméten, az Univer Product Zrt. sütőüzemében készülnek.

Tekintse meg az Univer Coop bolthálózat elérhetőségeit.

Univer-Coop Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. 

Cím: Kecskemét, Kiskőrösi út 5-9.
Telefon: +36 76 500-700
Fax: +36 76 481-023
E-mail: Mutasd az e-mail címet!

Adószám: 11780153-2-03

Vezérigazgató: Sándor Attila

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2019 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/